LeadIT har løbende aftaler med flere kunder, hvor vi servicerer med udførende video journalister.

Det giver vores kunder mulighed for at offentliggøre små reportager som er journalistisk vinklet og bearbejdet, så det passer til den historie man skal kommunikere ud til sine medarbejdere eller interessenter iøvrigt.

 

Vi ser vores kunde som ansvarshavende chefredaktør, hvor vi således er de udførende kræfter der realiserer historien og tilser, at det bliver professionelt udført med en skarp vinkling.

 

De typiske historier vi laver til brug internt, handler om: opkøb af virksomheder, offentliggørelse af regnskaber, budget- og kvartals tal, omstruktureringer, positive tiltag osv.

 

Når vi arbejder med vores kunder, så kan vores kunder forvente at vi inden vi går i gang, har styr på fortrolighed, således at man trygt kan overlade til os, at arbejde med de informationer som vi kommer i besiddelse af.

 

Vi har erfaringer med de strammeste regler i branchen herunder børsnoterede virksomheder, hvor vi håndterer fortrolige informationer.

 

Vi tilbyder vores kunder et løbende samarbejde, baseret på et “klippekort”, så kunden har adgang til vores ydelser, inden for de rammer som vi aftaler på forhånd.